Wed Jan 13 11:40:48 UTC 2010

'Naakte Lichaam foto apparaten' weigeren/boycotten ?

Stemming: ja 1, nee 0, onbekend 0, onthouding 0, afgehandeld ja

{0} ja.

Het persoonlijk iets gaan boycotten kan natuurlijk altijd. Ondergetekende (jos) boycot bijvoorbeeld toch al vliegtuigen, en ook identificatie papieren met meer dan een pasfoto (zoals vingerafdrukken).

Bij het massaal boycotten en oproepen van een boycot moet je goed nadenken wat de gevolgen kunnen zijn. Als 'wij' bijvoorbeeld alle 'naakte lichaam tasters' (apparaten waarmee door kleren heen gekeken kan worden, en foto's worden gemaakt van aldus ontklede lichamen, met een hoge resolutie), dan geven we onze vijanden dus ook een strategie in handen: zij hoeven maar zo'n geval neer te zetten, en ze kunnen er zeker zijn dat niemand van 'ons' daar binnen komt. Bijvoorbeeld zij zetten zo'n naakt-foto-apparaat bij de ingang van een gerechtsgebouw, en ze weten dat niemand van 'ons' die wordt aangeklaagd voor een rechter daar nog verschijnt, en dus iedereen per verstek veroordeeld kan worden. Ze weten ook dat als ze die foto-apparaten bij vliegvelden neerzetten dat niemand van ons nog vliegt, enzovoorts. De vraag is dan: a) is er een kans dat de boycot een positief effect heeft en bijvoorbeeld het gewraakte onderwerp kan verslaan. Dus dat de boycot de apparaten kan laten verdwijnen. Volgende vraag is: b) stel dat het niet verdwijnt, hoe gaan we daar mee om, kunnen we dat gebruiken als strategische situatie. De derde vraag is: c) kan de vijand de apparaten gebruiken om 'ons' te vernietigen, bijvoorbeeld is de vijand in zo'n grote overmacht dat ze gewoon kunnen zien wie niet door de apparaten gaan en die mensen dan eenvoudigweg vermoorden. Misschien de belangrijkste vraag: d) of we nu winnen of vermoord worden, willen we principieel wel meegaan met het onderwerp van de mogelijke boycot, is de dood niet te verkiezen ? En ook: e) zijn er omstandigheden denkbaar waar we tˇch in een uitzonderingsgeval door zo'n apparaat zouden willen ? In welk geval de boycot niet absoluut zou moeten zijn.

In het geval van de naakte foto apparaten denk ik:
a) Er is een kans dat wij die apparaten gaan verslaan, maar het volk is erg ver heen. Een minderheid zal de apparaten gaan boycotten (de meeste idioten geloven echt nog in deze regeringen). Ook als de meerderheid in opstand komt wordt het mogelijk eerder een burgeroorlog dan dat die apparaten in goede orde weg gehaald worden. De vraag is of dat erg is, een burgeroorlog tegen een fascistische staat (lijkt mij niet erg, maar goed.)
b) We kunnen het strategisch gebruiken dat er een subcultuur ontstaat die de apparaten weigert, dit kan tot politieke integratie leiden en politieke machtsvorming.
c) Dit is zeker mogelijk. Is ook mogelijk dat de fascistische vijand hierop doelbewust aanstuurt, om een burgeroorlog te laten ontstaan die ze denkt te gaan winnen (?). De vijand kan ook denken hiermee het verzet tegen het fascisme in het algemeen te versplinteren en marginaliseren. Wegdrukken uit de gerechtsgebouwen en dus van een eerlijk proces, wegdrukken uit vlieghavens, overal wegdrukken.
d) Zonder kleren in een apparaat in drie dimensies met hoge resolutie routine matig gefotografeerd worden bij vlieghavens en gerechtsgebouwen en wie weet waar in de toekomst is zonder twijfel onacceptabel, vooral omdat de vijand deze gegevens wil opslaan en misbruiken voor identificatie. Men kan dit politiek gaan uitbuiten in een fascistische dictatuur waar mensen routinematig overal worden ge´dentificeerd waar ze zijn en dus mensen die voor vrede en rechtvaardigheid zijn snel kunnen worden opgepakt en vermoord. Deze apparaten zijn dus een strop om de hals van het hele volk. Letterlijk zal men het gaan gebruiken om 'het hoofd' (de meer intelligentere mensen die zien hoe de fascisten te verslaan) te scheiden van 'de romp en armen' (zeg de meer dommere mensen, die echter wel voor vrede en rechtvaardigheid zijn).
e) Een probleem is dat ze de beelden opslaan tot in eeuwigheid. Dus de eerste keer door het apparaat is de kostbaarste, vanaf dan heeft de fascistische vijand extra informatie over die persoon (tot hun archieven worden vernietigd tenminste).

Alles overwegende schat ik in dat het het beste is om toch een absolute boycot te steunen.

Alex Jones van de Amerikaanse radio heeft opgeroepen tot een algemene boycot van deze ontkleding foto apparaten, mede omdat het een sociale uiting is van absolute onderdanigheid aan de fascistische imperialistische staat, mede tot uitdrukking gebracht in de eis dat de mensen letterlijk de handen in de lucht moeten steken tijdens het fotograferen van hun ontklede lichaam. DAVIDWE neemt die boycot over, het zal dan een absolute boycot zijn die tot en met de dood en burgeroorlog zal worden uitgevochten als dat nodig is. Dit kan mogelijk een aantal martelaren opeisen, die martelaren kunnen een bron zijn van versterkt volksverzet tegen de fascistische onderdrukking. Soms is het nodig ergens verzet tegen te plegen en de misdaden te laten ontstaan die het volk laten beseffen dat er iets mis aan het gaan is dat anders kan/moet. De prijs kan hoog zijn, de glorie dan ook.

Mensen die wel door de lichaamstasters gaan worden daarmee nog niet politiek uitgestoten; maar de betere strategie lijkt om hier tegen in verzet te komen.

Terrorisme wordt in de eerste plaats bestreden door het hebben van een fatsoenlijke buitenslandse en binnenlandse politiek. Dat wordt niet nagestreefd, de extra repressie is dus gericht tegen de wil van het volk die mogelijk veranderingen van de politiek gaat eisen. De apparaten zijn dus niet tegen terrorisme, maar het is zelf een voortzetting van staats terrorisme tegen de bevolking.

Body Scanner Installed in Colorado Courthouse in 2008

Body Scanner Would Not Have Stopped Underwear Bomber Naked airport scanners to be installed in 11 airports within two months America’s Busiest Airports to Get Body Scanners Body scanners can store, send images, group says Mind Reading Machines: The Next Step If We Accept Naked Body Scanners Scanners that see through clothing installed in US airports Body scanners replace metal detectors in tryout at Tulsa airport Military-Industrial Complex Set To Make A Killing From Body Scanners