Mon Jul 13 11:11:01 UTC 2009

Voorbeeld

Stemming: ja 1, nee 0, onbekend 0, onthouding 0, afgehandeld nee

Voorbeeld van niet door DAVIDWE geratificeerde mening. Mooi bloemetjes motiefje nietwaar ? Past bij de voor pagina van www.socialism.nl. Nu maar hopen dat de voorstellen ook zo rooskleurig zijn.

In principe moet bij een besluit ook een meerderheid publicatie besluit. (Laten we zeggen dat er wordt gedaan wat logisch lijkt, maar dat er altijd een punt van gemaakt kan worden. In principe is publicatie altijd beter. Maar je kunt het ook te gek maken met allerlei wissewasjes natuurlijk, tot op het niveau van welke koffie we gaan drinken, of allerlei amendementen die met zeer grote meerderheid zijn afgestemd ook toch weer erbij publiceren (alhoewel dat wel beter is trouwens. Je zou er een regel van kunnen maken dat de amendementen die minimaal X% stemmen voor krijgen onderdeel worden van het besluit ook al worden ze afgestemd. Bijvoorbeeld bij 1/3rde. Of bij 10% (de Referendum-grens). Een "niet" is immers ook een besluit, kan interessant zijn.))

Op Unix (XS4ALL gebruikt Unix) kun je heel makkelijk hetzelfde bestand meerdere namen geven, dus als iets is geratificeerd en hetzelfde kost dat bijna geen extra ruimte. Uiteraard kan elk onderwerpje in zijn eigen bestandje zitten.

In principe is het niet nodig party/nl/jos/ te gebruiken zolang ik het enige lid van DAVIDWE ben.

Nu ik zo een zij stapje hierheen kan maken, kan het democratische proces van DAVIDWE met absolute overgave doorgevoerd worden. Bedenk overigens dat ik het naam recht heb (zie statuten), en dus de partij kan splitsen met mee neming van de naam DAVIDWE (en dat zal ik ook zeker doen als het nodig is, ook al blijf ik alleen achter; essentiŽle strategie tegen infiltratie terwijl er absolute democratie heerst; iedereen wordt ook van harte aangemoedigd om splitsingen op touw te zetten). Eigenlijk is dat een heel mooi iets, want het creŽert extra DAVID partijen, en dat is een heel belangrijk strategisch doel. Het doel zou dan ook zijn dat beide partijen levensvatbaar zijn en het ook in feite overleven.